Bizbook

Hebt u van onze diensten genoten?

BizBook geeft u de mogelijkheid om uw mening na te laten, laat gerust een bericht achter in ons gastenboek!

Raf Beirinckx realiseert samen met zijn team alle dakwerkzaamheden

Van een plat tot hellend dak, van een renovatie tot een nieuwbouw. Wij zorgen voor een droomdak boven uw hoofd, dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Dakwerken Beirinchkx Raf uit Hies-op-den-Berg

Dakwerken Beirinckx Raf: een hoogvlieger voor al uw dakwerken in Heist-op-den-Berg.

Raf Beirinckx realiseert samen met zijn team alle dakwerkzaamheden. Van een plat tot hellend dak, van een renovatie tot een nieuwbouw. Wij zorgen voor een droomdak boven uw hoofd, dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Ook de door ons gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Op die manier bent u als klant pas echt zeker dat de door ons uitgevoerde projecten de tijd kunnen trotseren en dat uw investering rendabel is.

Diensten

  • Gevelbekleding
  • Zinkwerken
  • Dakisolatie

Veel klanten schreeuwen intussen hun tevredenheid over Raf Beirinckx en zijn vakkundig team van de daken. En we zijn niet alleen actief in Heist-op-de-Berg, ook in de regio’s Hulshout, Herentals en Westerlo tellen we intussen heel wat tevreden klanten.

Contact en offerte

Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek onze vele realisaties. En contacteer ons voor meer uitleg of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ONS

Dakwerken Beirinckx Raf
Herentshoutseweg 64
2222 - Wiekevorst
(Belgiƫ)
Stratenplan

TEL : +32(0)498/ 683 972
BTW : BE0811.493.288


Met aandacht voor precisie en duurzaamheid legt Dakwerken Beirinckx Raf uit Heist-op-den-Berg uw nieuwe dakpannen, vezelcementleien, natuurleien en tegelpannen tot in de puntjes en tot in de nok van uw dak.Lees Meer

Een nieuw dak als kroon op uw nieuwbouwwoning? Daktimmer is alvast één van de specialiteiten van Dakwerken Beirinckx Raf!.Lees Meer

Ook goten krijgen bij Dakwerken Beirinckx Raf de nodige aandacht. Het gaat zowel om hanggoten als bakgoten, in zink of in koper.Lees Meer