Bizbook

Hebt u van onze diensten genoten?

BizBook geeft u de mogelijkheid om uw mening na te laten, laat gerust een bericht achter in ons gastenboek!

Specialist in gevelbekleding

Dakwerken Beirinckx Raf is uw partner als het van een leien dakje moet gaan.

Ook voor dakconstructies, zinkwerken, gevelbekleding, dakisolatie en andere algemene dakwerken bent u bij Beirinckx Raf aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring, kwaliteit en nazorg zorgen ervoor dat u tevreden kan genieten van een droomdak boven uw hoofd.

Een duurzaam daktimmer

Een nieuw dak als kroon op uw nieuwbouwwoning? Daktimmer is alvast één van de specialiteiten van Dakwerken Beirinckx Raf. Wij vervaardigen uw dakconstructie met houten spanten in geïmpregneerde epicea of Europese douglas. Indien gewenst werken we ook met andere houtsoorten.
Is uw dak aan een renovatie toe? Dan kunnen we soms uw daktimmer behouden, mits een kleine aanpassing of een herstelling.

Gevelbekleding

Voorts is Dakwerken Beirinckx Raf gespecialiseerd in gevelbekleding in Heist-op-den-Berg. Dus wilt u een muur of de zijkant van een dakkapel bekleden ? Wij klaren de klus met de materialen die u wenst.

Dakisolatie

Een degelijke dakisolatie is geen overbodige luxe. Uw bespaart er heel wat energiekosten mee uit. Kies voor Dakwerken Beirinckx Raf om uw dak efficiënt en zorgvuldig te isoleren.

Zinkwerken

Ook goten krijgen bij Dakwerken Beirinckx Raf de nodige aandacht. Het gaat zowel om hanggoten als bakgoten, in zink of in koper. Onderaan de afvoer plaatsen wij een (gietijzeren) voetbuis, dit voor zowel ronde- als vierkante afvoerbuizen. Voor een mooie afwerking doen wij een beroep op een uitgebreid gamma van hulpstukken en toebehoren.

Bijgebouwen

Droomt u van een uitbreiding van uw woning? Dakwerken Beirinckx Raf brengt uw droom in vervulling, wij timmeren een afgewerkt bijgebouw in eik of in een andere houtsoort. Wij zijn gevestigd in Wiekevorst maar ook elders in de regio’s Heist-op-den-Berg, Hulshout, Herentals, Westerlo heeft Dakwerken Beirinckx Raf intussen een uitgebreid en tevreden cliënteel opgebouwd. Bekijk daarom zeker onze realisaties. Contacteer ons voor meer uitleg of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ONS

Dakwerken Beirinckx Raf
Herentshoutseweg 64
2222 - Wiekevorst
(Belgiƫ)
Stratenplan

TEL : +32(0)498/ 683 972
BTW : BE0811.493.288


Met aandacht voor precisie en duurzaamheid legt Dakwerken Beirinckx Raf uit Heist-op-den-Berg uw nieuwe dakpannen, vezelcementleien, natuurleien en tegelpannen tot in de puntjes en tot in de nok van uw dak.Lees Meer

Een nieuw dak als kroon op uw nieuwbouwwoning? Daktimmer is alvast één van de specialiteiten van Dakwerken Beirinckx Raf!.Lees Meer

Ook goten krijgen bij Dakwerken Beirinckx Raf de nodige aandacht. Het gaat zowel om hanggoten als bakgoten, in zink of in koper.Lees Meer