Contact

 0498 683 972 Raf
 0498 660 910 Sarah

 [email protected]


Onze troeven

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • kwaliteit staat centraal
  • Gratis prijsofferte


Vacatures 

Opzoek naar een job in de bouwsector als dakwerker? Bekijk vacature


Openingsuren

 ma-vrij: 8.00u - 17.00u
 zat: gesloten
 zon: gesloten
 Feestdagen: gesloten


Locatie

 Magazijnenstraat 1
 B - 2235 - Hulsthout.

Bekijk routemap

PIT PASSIE POWER!

Wij maken uw dak van A tot Z. Raf en zijn team neemt de meest uiteenlopende dakwerken voor hun rekening; daktimmer en dakbedekking pannen, leien en zink, platte en gevelbekleding, nieuwbouw of renovatie. Alles passeert de revue. Daarbij worden alleen de beste materialen gebruikt. 

Houd u meer van een oudere uitstraling of brengt u graag een beetje geschiedenis in je woning, werken met recuperatie materialen is ook telkens een uitdaging met een unieke uitstraling. Als uw woning houten balken heeft die echter in het zicht moeten blijven kan je uw interieur echter dat verhoopte cachet geven. Er kan ook gekozen worden voor verouderde materialen. Zo zorgen wij dat u een huis met een persoonlijk karakter krijgt. 

De bouwplannen worden besproken met Raf, zo kan Raf rekening houden met de wensen van de klant en de stijl van je woning. Bij een akkoord zal uw dak uitgevoerd worden volgens de regels van de kunst met oog voor detail. 

Wij zijn gevestigd in Wiekevorst maar ook elders in de regio’s Heist op-den Berg, Huslhout, Westerlo, Herentals, heeft Raf intussen een uitgebreid en tevreden cliënteel opgebouwd. Bekijk daarom onze realisaties en volg ons via Facebook.  

Contacteer ons voor meer uitleg of een vrijblijvende offerte. 

Bij ons kan u terecht voor: