Contact

 0498 683 972 Raf
 0498 660 910 Sarah

 [email protected]


Onze troeven

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • kwaliteit staat centraal
  • Gratis prijsofferte


Vacatures 

Opzoek naar een job in de bouwsector als dakwerker? Bekijk vacature


Openingsuren

 ma-vrij: 8.00u - 17.00u
 zat: gesloten
 zon: gesloten
 Feestdagen: gesloten


Locatie

 Magazijnenstraat 1
 B - 2235 - Hulsthout.

Bekijk routemap


Focus op esthetiek én degelijkheid.  

Het dak vormt het sluitstuk voor de uitstraling van iedere woning. Het spreekt dus vanzelf dat er voor dit project gekozen werd voor stielkennis en doorgedreven expertise. Die vonden architect en bouwheer bij Dakwerken Beirinckx Raf. We spraken met de zaakvoerder: "Al snel was duidelijk dat we voor dit project rekening moesten houden met een dubbele opzet: Het rijhuis moest de grandeur van een exclusieve villa subtiel inplanten én tegelijk een stedelijke toets uitdragen. Hiervoor werd gekozen voor dakpannen van het type Koramic oude pottelbergpan 451. 

Deze pannen pasten perfect in dit concept en sluiten mooi aan bij de wit gekaleide buitenmuren. Ze zijn tegelijk rustiek en modern. Bovendien hebben we het hier over hoogwaardige pannen die een gebouw optimaal en langdurig beschermen tegen weer, wind en de tand des tijds. De dakgoten en dakkapel vooraan werden door ons bekleed met meranti om nadien zwart geschilderd te worden: extra accenten die de woning de nodige bezieling garanderen en tegelijk mooi passen bij de stedelijke uitstraling. 

De twee inkomhallen werden ingekapseld met uiterst hoogwaardige afrormosia planchetten, zorgzaam behandeld met Exterior Wood olie van Woca om de elementen duurzaam te trotseren. Strakke, maar elegante platte daken uit gewapend Resitrix EPDM rubber en dakranden afgewerkt met Anthra zinken kraallaten, versterken het evenwicht tussen warmte tinten en eigentijdse vormgeving. 

LEES MEER OP HOME SWEET HOME (DOORBLADEREN NAAR PAGINA 38)